call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan dobitna kombinacija hemikalija Co., Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošta: shuangying44858@163.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Novosti > Sadržaj

Да ли се користи индустријски алуминијум сулфат?

Индустријски алуминијум сулфат је бели ортхорхомбиц кристални прах, али дуго ће бити жуто кућиште, онда ако је жуто, и даље може да се користи? Следећи је одговор на то.

Прво, разлоге за жуто

Черно гвожђе изложено ваздуху и његовом воденом раствору чешће ће постати жуто. Ово је због експозиције зелених алум у ваздуху, временска атмосфера, жељезни сулфат у гвожђу за редукцију, са ваздушним контактом са ваздухом лако се кисеоник или друга оксидирајућа супстанца оксидирају у ферриц сулфат. Његова молекуларна формула се мења, од првобитног тривалентног гвожђа. Боја се такође мења од првобитне плаве / зелене до жуте или браон боје. Посебно у влажном и влажном, брзина оксидације ће се убрзати, са већом вероватноћом да произведе жуту појаву. Са повећањем степена оксидације, полако формира блок, као камен као камен.

Оксидовани индустријски алуминијум сулфат који се користи за наводњавање биљке не ствара штетне ефекте, али његов ефекат је далеко мањи него прије погоршања. Због тога што биљку апсорбују ћелијски јони, и у овом тренутку већина ћелијских јона оксидира се у тровалентне јонске ионе, које их биљке не могу лако апсорбовати. Али ако се користи за деколоризацију или за коагулацију третманом отпадних вода, онда гвожђе жељеза и гвожђе његов коагулацијски ефекат није велика разлика, враћање деколоризацијског ефекта жељеза гвожђа нема.

Друго, како би спријечили жути метод

Побољшајте амбалажу за паковање, смањите његов контакт са ваздухом и поставите суво место. Течни производ се препоручује са тренутном употребом, или у раствору у нокте, гвожђе, гвоздени прах. Такође, немојте стављати алкалне хемикалије са алкалним ђубривима, хемијским оксиданима и индустријским алуминијумским сулфатом постављеним заједно или припремом за коагулацију, слаба киселина, реаговати са алкалним хемикалијама довести до губитка ефекта.


Kontaktirajte nas
Address:Xiajiazhuang grada, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan dobitna kombinacija hemikalija Co., Ltd