call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan dobitna kombinacija hemikalija Co., Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošta: shuangying44858@163.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Novosti > Sadržaj

Коришћење индустријског алуминијумског сулфата као ватросталног лива

Коришћење индустријског алуминијумског сулфата као ватросталног ливења

Индустријски алуминијум сулфат који се користи као ватроотпорни ливарски ватростални агрегат и прах, углавном глинени клинкер, бокситни клинкер и други материјали високог глинице, како би се добила јачина просторне температуре, мора се додати коагулант. Овде да свако објасни детаљно.

У ватросталном ливеном, понекад помешаном с глиницом ≥ 29% меког глине у праху, сврха је побољшати перформансе високе температуре, у количини од 5% до 10%, истовремено помешане са средством за проширење и другим материјалима како би се оформило кочење Висока температурна скупљивост. Али у сваком случају, употреба индустријског алуминијумског сулфата као ватросталног ливења постаје популарна и прихваћена.

Не само да може да ради хемијске реагенсе, већ може учинити и ватросталне ливаде. Ватростално ливење је употреба раствора индустријског алуминијумског сулфата као везива и ватросталног агрегата и праха из препарата. У поређењу са фасатним ватросталним кастелима, перформансе су нешто лошије, али трошак је низак, и даље је виталност.

Користи се као ватростални ливарски материјал чврстоће на плин, механизам кондензације и физичке и хемијске промене у високој температури су сложени. Познато је да је индустријски алуминијум сулфат присутан у воденим растворима у облику сулфата, алуминијум хидроксида и алуминијум хидроксида. Иако постоје алуминијум и друге супстанце, отпорност на собну температуру је такође врло спора. Када додавање алуминатног цемента, сулфатних јона и цементних хидратованих јона калцијума формира више калцијум сулфата, али и стварање сулфат гвожђа и тако даље. Ове супстанце се даље реагују да би произвеле нове супстанце, као што су калцијум сулфонамуминат и жељезни сулфонамуминат. Како је нови кристал био стубичан или игличаст, и унакрсни раст и развој, на собној температури да би добили снагу бетона.

Употреба Индустриал Алуминиум Сулпхате за употребу ватросталних лопатица је први који вас упознаје овде, надамо се да вам горњи садржај може помоћи.


Kontaktirajte nas
Address:Xiajiazhuang grada, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan dobitna kombinacija hemikalija Co., Ltd